Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Σοκ: Αυτοκτόνησε ο 23χρονος πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM - Σπαραγμός πάνω από το λευκό φέρετρό του

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από την ζωή ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης σε ηλικία... 23 ετών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του αρχικά κοινοποιήθηκε από έναν φίλο του φωτογράφο στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο αργότερα δημοσίευσε βίντεο από την κηδεία του η Αναστασία Γιούσεφ.

 Οι εικόνες από το τελευταίο αντίο στον Ερμή Καραγιάννη, "τσακίζουν" κόκαλα.


Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, το πρόσωπο του ήταν πολύ γνώριμο. Ο νεαρός πριν, είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε αναφέρει ο Ερμής στην κάμερα κατά την διάρκεια των οντισιόν, από την οποία δυστυχώς δεν πέρασε. Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία στο νεαρό αγόρι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όμως η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης, αρνήθηκαν να τον στείλουν στην επόμενη φάση.



Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Στην κηδεία του μεταξύ άλλων πήγε και η Κατερίνα Στικούδη με την οποία είχαν συνεργαστεί και είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram.

Τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν τον Δεκέμβρη του 2023. Στα σχόλια εδώ και τρεις ημέρες τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια.