Latest News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Αγρότης πυροβόλησε τα σκυλιά του- Επιτέθηκαν και σκότωσαν 22 πρόβατα- ΒΙΝΤΕΟ Προσοχή σκληρές εικόνες

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένας  αγρότης σκότωσε τα δικά του κατοικίδια XL Bullys, αφού τρελάθηκαν και σκότωσαν άγρια ​​22 πρόβατα που ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. ΒΙΝΤΕΟ Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο Ντέιβιντ Χιουζ, 27 ετών, πυροβόλησε τα δύο σκυλιά αφού είχαν τρέξει αχαλίνωτα γύρω από τη φάρμα του λίγο πριν την εποχή του τοκετού και μπήκαν στον αχυρώνα του, όπου σκότωσαν τα πρόβατα που ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και τραυμάτισαν ακόμη περισσότερα.

Η αστυνομία κλήθηκε στην ιδιωτική γεωργική γη στο Rhosllanerchrugog τον Μάρτιο του 2023, όπου ο αγρότης, που φαίνεται να κρατά ένα κυνηγετικό όπλο, είπε στους αστυνομικούς ότι μπορούσε να ακούσει τα σκυλιά να κάνουν μια σφαγή.

Το βίντεο της κάμερας του σώματος τους κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ακούγονταν πυροβολισμοί για να σκοτωθούν τα θηρία, καθώς και σωροί πτωμάτων από την επίθεση που είδε 48 τραυματίες σε μια συγκλονιστική σκηνή που ένας αξιωματικός περιέγραψε ως «πλήρη καταστροφή».

ADVERTISEMENT

Ακούγεται δυνατό γάβγισμα καθώς ο αγρότης πλησίασε με το όπλο του, πριν ακουστεί ένας πυροβολισμός. Ένας αξιωματικός ρώτησε “είναι και τα δύο νεκρά;” καθώς ένας άλλος ηρέμησε και κοίταγε – περιτριγυρισμένος από πτώματα προβάτων στο έδαφος.

Αλλά ο αγρότης απάντησε “όχι ακόμα κινούνται”, με τον πανικό να υπάρχει στη φωνή του, καθώς οι αστυνομικοί γύρισαν και τράπηκαν σε φυγή – με έναν να αναφωνεί: “Έρχονται κατά πάνω μας!” πριν ακουστεί δεύτερος πυροβολισμός.

Αφού ακούστηκε ένας τρίτος πυροβολισμός, ένας αξιωματικός επιβεβαίωσε ότι «είναι και οι δύο νεκροί» και αναστέναξαν με ανακούφιση.

Ένας βετεράνος αξιωματικός της αστυνομικής μονάδας εγκλήματος στην ύπαιθρο είπε ότι ήταν μια από τις χειρότερες επιθέσεις σκύλων που είχε δει κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας του.