Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Σοκάρει τριπλή δολοφονία με δράστη 16χρονο αγόρι - Εκτέλεσε μητέρα, πατέρα και αδελφή γιατί του πήραν το κινητό - «Θα το έκανα ξανά»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκάρει η είδηση ότι ένας έφηβος δολοφόνησε τη μητέρα, την αδελφή και τον πατέρα του γιατί του πήραν το κινητό, ενώ μετά τη σύλληψη του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι θα το... έκανε ξανά!

Η τριπλή δολοφονία με τον 16χρονο Ιγκόρ Γκόμεζ να εκτελεί πρώτα τον πατριό του, τον 57χρονο Ισάκ Ταβάρες, πυροβολώντας τον πισώπλατα στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Σάο Πάολο.

Όπως αναφέρει η DailyMail δεύτερη έπεσε νεκρή από τα πυρά του 16χρονου η συνομήλικη αδελφή του, Λετίσια, την οποία ο ανήλικος πυροβόλησε στο πρόσωπο όταν αυτή μπήκε στην κουζίνα αφού άκουσε τον πυροβολισμό.

Τελευταία σκότωσε τη μητέρα του, την 50χρονη Σολάνζ Γκόμεζ, όταν εκείνη επέστρεψε στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο σπίτι και αντίκρισε το πτώμα του συζύγου τους.

Σε έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι ο Γκόμες ξέσπασε την οργή του στους θετούς γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη, του πήραν με έναν τρόπο το κινητό του τηλέφωνο και καθώς (εκείνος) δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για να δώσει μια σχολική παρουσίαση, σχεδίασε τον θάνατό τους.»

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μετά τις δύο πρώτες δολοφονίες, έφαγε δίπλα στα πτώματα του πατριού και της αδελφής του και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο.

Όταν αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, χαιρέτησε τη μητέρα του στο γκαράζ, τη συνόδευσε στην κουζίνα και εκεί την πυροβόλησε, επίσης, στην πλάτη.

Ο Γκόμεζ πήγε ξανά στο γυμναστήριο το Σάββατο και όταν επέστρεψε στο σπίτι κάρφωσε ένα μαχαίρι στην πλάτη της μητέρας του.

Μάλιστα ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τις αρχές το βράδυ της Κυριακής όταν άρχισαν οι μύγες να συγκεντρώνονται πάνω από τα πτώματα.

Οι αρχές θα υποβάλουν τον 16χρονο σε ψυχιατρική αξιολόγηση ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να τον βάλουν σε ψυχιατρείο ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό και τον υπολογιστή του για να δουν αν είχε κάποιο συνεργό.