Latest News

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Σκότωσε με μία γροθιά παιδόφιλο- Πρότεινε στην 15χρονη κόρη του να κάνουν σεξ


 
Ένας Βρετανός πατέρας φέρεται να σκότωσε έναν παιδόφιλο Ρώσο με μια μόνο γροθιά επειδή έκανε πρόταση γάμου στην ανήλικη κόρη του στην Ταϊλάνδη αυτό... το Σαββατοκύριακο.

Ο 34χρονος Βρετανός παρακολουθούσε ένα πάρτι σε πισίνα σε μία βίλα μαζί με την κόρη του, 15 ετών, όταν ένας Ρώσος, 36 ετών, φέρεται να άρχισε να τη φλερτάρει στην Πατάγια τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου.

Ο μεθυσμένος Ρώσος λέγεται ότι ψιθύρισε στην έφηβη ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί της, εξοργίζοντας τον Βρετανό πατέρα που τον έσπασε στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Parnsarn Krongsit του αστυνομικού σταθμού της πόλης Pattaya είπε ότι οι αστυνομικοί έλαβαν αναφορά στις 3:16 π.μ. και πήγαν στο σημείο με τους γιατρούς όπου βρήκαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες αλλοδαπές, συμπεριλαμβανομένου του αναίσθητου Ρώσου που βρισκόταν στο πάτωμα με αίμα γύρω από το κεφάλι του.

ADVERTISEMENT

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στην Πατάγια, αλλά πέθανε από τα τραύματά του αμέσως μετά.

Ο αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Nawin Thirawit, επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της πόλης Pattaya, δήλωσε: «Ένα ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Βρετανό από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya. Καταζητείται για επίθεση σε άλλο άτομο με αποτέλεσμα το θάνατο».

Ο πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι από την Ουαλία, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του στην περιοχή Sattahip, περίπου 10 μίλια από τη βίλα.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι: «Δεν πίστευα ότι η γροθιά μου θα οδηγούσε στον θάνατο του άνδρα. Μετανιώνω για τις πράξεις μου ».

Εν τω μεταξύ, η Ταϊλανδή σύζυγός του, 28 ετών, είπε ότι είχε επίσης παρευρεθεί στο πάρτι, αλλά έφυγε νωρίς για να πάει στη δουλειά.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον σύζυγό της που έλεγε ότι ήθελε να πάει σπίτι.

Είπε: «Επέστρεψα στη βίλα και τον βρήκα να περπατά στο δρόμο, οπότε τον πήγα ξανά μέσα.

«Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε ότι ενώ έπιναν, ο Ρώσος άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη μας, παρόλο που η γυναίκα του ήταν επίσης εκεί στο πάρτι.

«Η παρενόχληση κλιμακώθηκε μέχρι που ο άντρας έκανε τελικά πρόταση γάμου στην κόρη μας. Αυτό εξόργισε τον σύζυγό μου κι έτσι τον γρονθοκόπησε μια φορά και τον έριξε νοκ άουτ ».