Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Καίτη Γκρέυ: Έγινε 100 χρονών και το γιόρτασε με αγαπημένους φίλους (EIKONA)

 Η Καίτη Γκρέυ βρίσκεται πλέον στο σπίτι της μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της που οδήγησε... στο νοσοκομείο. 

Συγκεκριμένα, μετά από την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ορίζει ως δικαστικό συμπαραστάτη της τον εγγονό της Κωνσταντίνο Ηλιάδη, βάζοντας τελεία και παύλα στην ενδοοικογενειακή διένεξη γύρω από το πρόσωπό της, η τραγουδίστρια θα παραμείνει στο σπίτι της, όπως επιθυμούσε η ίδια, ως το τέλος της ζωής της.

Χθες λοιπόν, 14 Μαΐου, η Καίτη Γκρέυ γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η γυναίκα που στη φωνή της αναγνωρίζουμε την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής και το γιόρτασε με την συντροφιά αγαπημένων της φίλων. Δίπλα της βρίσκονταν η Μαρία Βιντιάδη, ο Νίκος Νικόλιζας, ο Γιάννης Τζουανόπουλος και η Χρύσα Παπαϊωάννου, που την βοήθησαν να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα που σχημάτιζαν το νούμερο 100.

Ο Νίκος Νικόλιζας μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ένα συγκινητικό ενσταντανέ από την μίνι γιορτή.

«Σβέσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της φίλοι, ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδω και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι.
Εύχομαι, να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ!», έγραψε.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Νικόλιζας:

ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ