Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ριάνα: Επιστροφή σχεδόν γυμνή- Εμφανίζεται με εσώρουχα και το Instagram παραληρεί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της Ινδίας και συγκεκριμένα του γιου του πλουσιότερου επιχειρηματία στην Ασία, η Ριάνα ξεσήκωσε αντιδράσεις και όχι... για καλό!

Η επιστροφή της έπρεπε να είναι καλύτερα… σχεδιασμένη μιας και το φιάσκο της Ινδίας προκάλεσε αντιδράσεις μιας και οι θαυμαστές της είπαν ότι έκανε το «ελάχιστο» για μια γαμήλια συναυλία του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, στην οποία πληρώθηκε 6,3 εκατ. δολάρια, για ένα 90λεπτο σετ, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Η Rihanna, ο ιδιοκτήτης της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, και η Ιβάνκα Τραμπ έδωσαν το «παρών» στις χλιδάτες εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Μουκές Αμπάνι, ο επιχειρηματίας με τη μεγαλύτερη περιουσία στην Ασία, προκειμένου να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο του γιου του. Ο Μουκές Αμπάνι λέγεται ότι έχει περιουσία που αγγίζει τα 114 δισ. δολάρια.

Ωστόσο, σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, η αγαπημένη σταρ με τους εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο, επέστρεψε σήμερα (1/4) στα social media για χάρη των εταιρειών που συνεργάζεται και κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο Instagram!

ADVERTISEMENT

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες της με εσώρουχα και μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια likes.

Στην ανάρτησή της, η τραγουδίστρια ποζάρει στον φακό με το νέο της λουκ, έχοντας φορέσει διάφορα σετ εσωρούχων.

Η 36χρονη σταρ της ποπ και R&B αλλά και μητέρα δύο παιδιών, ποζάρει στο φακό με το νέο της λουκ φορώντας διάφορα σετ εσωρούχων σε παστέλ χρώματα.

 

Ριάνα: Δείτε τις φωτογραφίες