Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μανώλης Μαυρομάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος - Έκκληση για αίμα

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομάτη και της... Ρένας Βενιέρη.

Έχουν περάσει 44 μέρες από την πυρκαγιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, ο αθλητικογράφος και η ηθοποιός-σύζυγός του παραμένουν διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ζευγαριού, ο γιος τους Μιχάλης Μαυρομάτης απηύθυνε έκκληση για αιμοδοσία.

«Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», ανέφερε ο Μιχάλης Μαυρομάτης.

ADVERTISEMENT

 

Μανώλης Μαυρομάτης: Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμά τους

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 18/2 όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασής της.