Latest News

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε 1,3 εκατ. στο τζακ ποτ- Τα έχασε όλα γιατί δεν το είπε στον άντρα της!

Το να κερδίσει κανείς πολλά λεφτά στο τζακ ποτ μπορεί πολλοί να το θεωρούν τύχη- Αν όμως το κρατήσει μυστικό θα είναι... μάλλον δύσκολα!

Η Denise Rossi, από την Καλιφόρνια, το ανακάλυψε με τον πιο… δυσάρεστο τρόπο όταν κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ του λαχείου και στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδώσει τα κέρδη της στον πρώην σύζυγό της, αφού προσπάθησε να τα κρύψει κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους.

Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες για ανθρώπους που κέρδισαν πολλά στο λαχείο και στη συνέχεια τα έχασαν όλα από λάθος επενδύσεις. Αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί που έπρεπε να τα δώσουν σε κάποιον που μόλις αποφάσισαν ότι δεν θέλουν πια να έχουν σχέση!

Ωστόσο, αυτό συνέβη αφού η Ντενίζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις 11 ημέρες μετά τη μεγάλη της νίκη. Αντί όμως να ξεκαθαρίσει τα κέρδη της σύμφωνα με το unilad, προσπάθησε να τα κρύψει και αυτό αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο.

ADVERTISEMENT

Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Thomas Rossi, τον Δεκέμβριο του 1996 μετά από 25 χρόνια γάμου. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον ξεφορτωθεί.

Όταν η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, ένας δικαστής έκρινε ότι η κ. Rossi είχε παραβιάσει τους νόμους περί αποκάλυψης περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίων και ενήργησε με απάτη ή δόλο.

Δεν κατάφερε να πει στον σύζυγό της και στα δικαστήρια για το έπαθλο των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε με πέντε συναδέλφους της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στο δικαστήριο, δεν ήθελε να «πέσουν στα χέρια του» τα κέρδη της.

Ο κ. Rossi δεν έμαθε για τη νίκη παρά μόνο δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, όταν έλαβε ένα γράμμα από μια εταιρεία που τον ενημέρωνε για το λαχείο.

Η επιστολή απευθυνόταν στην πρώην σύζυγό του και έλεγε ότι η εταιρεία είχε «βοηθήσει εκατοντάδες νικητές όπως εσείς σε όλη τη χώρα να λάβουν ένα εφάπαξ ποσό για την παρούσα αξία των χρημάτων του».

Έτσι, ζήτησε και πήρε ασφαλιστικά μέτρα λίγες μέρες αργότερα και οδήγησε την πρώην σύζυγό του στο δικαστήριο.

Εκεί, κρίθηκε ότι η πρώην σύζυγός του πρέπει να του καταβάλει 20 ετήσιες δόσεις των 66.800 δολαρίων, αν και ο δικηγόρος της κυρίας Rossi χαρακτήρισε την απόφαση «πολύ σκληρή».