Latest News

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τι λέει για τα «μηνύματα της Μαρέβας»

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του περιβάλλοντός του, διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Εστίας που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον ίδιο, ζητώντας του «να τα βρει με την κυβέρνηση» και να σταματήσουν οι επιθέσεις από τα μέσα του... μιντιακού ομίλου του.

Όπως μεταδόθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, «σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της ‘’Εστίας’’ το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί».

«Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega, που ανήκει στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Εστίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε πως «για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας».

«Η εφημερίδα Εστία δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη (σ.σ. σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να είδε το μήνυμα), τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της “Εστίας” είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας».