Latest News

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Βασίλισσα Λετίθια: «Ιδού» η συμφωνία του διαζυγίου - Τι αποκαλύπτει ο πρώην δικηγόρος της


 Παρά τα δημοσιεύματα, Λετίθια και Φελίπε συνεχίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο πρώην δικηγόρος της αποκαλύπτει τι θα πάρει σε περίπτωση χωρισμού από... τον Φελίπε.

Τι θα πάρει η βασίλισσα Λετίθια, αν χωρίσει με τον βασιλιά Φελίπε; Το ερώτημα αυτό απασχολεί τα διεθνή μέσα, τη στιγμή που οι φήμες ενός επικείμενου διαζυγίου εντείνονται μέρα με τη μέρα.

Την απάντηση έδωσε ο πρώην δικηγόρος της Λετίθια, Ντέιβιντ Ροκασολάνο, ο οποίος δημοσιοποίησε μία «συμφωνία διαζυγίου» που υπέγραψε το ζευγάρι πριν καιρό.

Η συμφωνία αναφέρει πως, σε περίπτωση χωρισμού, η Λετίθια θα μπορέσει να επιστρέψει στο παλιό της επάγγελμα -τη δημοσιογραφία-, ενώ θα λαμβάνει, παράλληλα, ένα μηνιαίο οικονομικό επίδομα για όλη τη ζωή της, ως μητέρα της μελλοντικής αρχηγού του κράτους, δηλαδή της πριγκίπισσας Λεονόρ.

ADVERTISEMENT

Η Λεονόρ αλλά και η αδελφή της, Ινφάντα Σοφία, θα πήγαιναν να μείνουν με τον πατέρα τους μέχρι την ενηλικίωσή τους, με τη Λετίθια να μην έχει κανένα δικαίωμα στην επιμέλειά τους. Βέβαια, η Λεονόρ έχει ήδη ενηλικιωθεί, ενώ η Σοφία θα γίνει 18 τον Απρίλιο του 2025.

Μετά το διαζύγιο, η Λετίθια θα έχει, επιπλέον, πρόσβαση σε δύο επίσημες κατοικίες, μία θερινή και μία χειμερινή, μαζί με όλο το απαραίτητο προσωπικό, ενώ όλα της τα έξοδα θα καλύπτονται, επίσης, από τον Kρατικό Προϋπολογισμό.

Πάντως, παρά τα δημοσιεύματα που βοούν και κάνουν λόγω για έναν συναινετικό γάμο πλέον, Λετίθια και Φελίπε συνεχίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες παρουσιάζονται ευτυχείς κα χαμογελαστοί.

Βασίλισσα Λετίθια: Η κρίση στον γάμο της με τον Φελίπε την οδήγησε στο κομμωτήριο – Η μεγάλη αλλαγή

Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε έχουν να αντιμετωπίσουν έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων, που κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους και για έναν συμβατικό γάμο.

Όπως είναι φυσικό, δεν έχουν απαντήσει δημόσια κρατώντας μία χαμηλών τόνων στάση. Το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο Λονδίνο, στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κρύβοντας καλά το τι συμβαίνει.

Λίγες ώρες μετά, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας προσέφερε γεύμα στο παλάτι Zarzuela προς τιμήν του προέδρου της Παραγουάης, Santiago Peña Palacios, και της πρώτης κυρίας, Leticia Ocampos, με την ευκαιρία της επίσκεψης εργασίας τους στο βασίλειο της Ισπανίας.

Η βασίλισσα Λετίθια τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο με το σύνολό της, αλλά και με το hair look της.

Βασίλισσα Λετίθια – Το νέο κούρεμα και οι λευκές τρίχες

Η σύζυγος του Φελίπε αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε μία διαφορετική, αλλά διαχρονική τάση όπως αυτή του καρέ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι φαίνονται κάποιες λευκές τρίχες, με τη Λετίθια να φαίνεται ότι επιστρέφει σε ένα πιο ατημέλητο look.