Latest News

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Αλαλούμ με την πρώτη επίσημη εμφάνισή της - Η ανάρτηση που εξαφανίστηκε

 Ένα «αλαλούμ» επικράτησε σχετικά με την ημερομηνία της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στα... μέσα Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε χθες Τρίτη (6/3) ότι η πριγκίπισσα Κέιτ επρόκειτο να συμμετάσχει σε τρεις μήνες -και συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου- στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που διοργανώνεται για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου

Ωστόσο, η εν λόγω ανακοίνωση προκάλεσε σύγχυση καθώς το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν είχε επιβεβαιώσει την εμφάνιση της 42χρονης μελλοντικής βασίλισσας.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το BBC, στην τοποθεσία όπου θα λάμβαναν χώρα οι εκδηλώσεις πωλούνταν εισιτήρια με φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και μια αναφορά που έλεγε ότι θα επιθεωρήσει τα στρατεύματα στις 8 Ιουνίου.

Όμως, ο στρατός δεν είχε νωρίτερα ζητήσει σχετική έγκριση από το παλάτι προτού προβεί σε ανακοινώσεις.

Γενικά, η παρουσία μελών της βασιλικής οικογένειας επιβεβαιώνεται συνήθως πιο κοντά στην ώρα ενός γεγονότος. Ο στρατός προχώρησε στη δημοσίευση τέτοιων λεπτομερειών για την εκδήλωση με βάση τον ρόλο της πριγκίπισσας Κέιτ ως συνταγματάρχης της ιρλανδικής φρουράς. Εναπόκειται όμως μόνο στο Παλάτι του Κένσινγκτον να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες.

Τελικά, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αφαίρεσε από τον ιστότοπό του το όνομα της Κέιτ Μίντλετον, όπως θα δείτε παρακάτω.

princess-kate_bea59.jpg

*Η αρχική ανακοίνωση με το όνομα της Κέιτ

trooping-the-colour_1d27b.jpg

*Η διορθωμένη ανάρτηση χωρίς το όνομα της 42χρονης πριγκίπισσας

Σημειώνεται ότι η 42χρονη Κέιτ δεν έχει εμφανιστεί σε επίσημες υποχρεώσεις από τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν φωτογραφήθηκε σε μια βόλτα την ημέρα των Χριστουγέννων με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham του Norfolk.

Η Κέιτ εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου - το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη- για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου.

Το παλάτι είχε δηλώσει τότε ότι η πριγκίπισσα δεν θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν το Πάσχα. Επίσης, το παλάτι ανέφερε ότι η επέμβαση της δεν σχετίζεται με καρκίνο και επιθυμεί οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες να παραμείνουν ιδιωτικές.

Σύμφωνα με το Sky News, εκτός από την Κέιτ, υπάρχει αβεβαιότητα και για την υγεία του 75χρονου βασιλιά Κάρολου, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον που διέρρευσε

Είναι η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Η Κέιτ Μίντλετον φοράει γυαλιά ηλίου και κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο οδηγεί η μητέρα της Κάρολ Μίντλετον. Η φωτογραφία «διέρρευσε» στο FOX.

Δείτε τη φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον

kate middleton, eikona, εικονα, κειτ μιντλετον

Οργιάζουν οι θεωρίες και οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο διαφόρων θεωριών με ένα κύμα εικασιών στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένες εξ αυτών ήταν εξαιρετικά κακόβουλων.

Πολλοί δημοσίευσαν χλευαστικά memes και υποστήριξαν πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση BBL, για την αφαίρεση λίπους από το στομάχι, τους μηρούς και τους γλουτούς. Υπήρξαν επίσης και ισχυρισμοί στο παρελθόν πως είχε πέσει σε κώμα.

Άλλοι ισχυρισμοί ήταν λιγότερο σοβαροί, όπως ότι παίζει κρυφά στο «The Masked Singer», το ριάλιτι του Fox στο οποίο συμμετέχουν διάσημες προσωπικότητες που τραγουδούν με κοστούμια οι μάσκες χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά τους. Άλλοι έγραψαν πως συμμετέχει στο «Celebrity Big Brother».

Τις φήμες τροφοδότησε άθελά του και ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απουσίαζε από το μνημόσυνο του Νονού του, του Κωνσταντίνου Β’, για «προσωπικούς λόγους», όπως ανακοίνωσε. Πολλοί εξέλαβαν την αιτιολογία της απουσίας ως κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Κέιτ Μίντλετον.

Τελικά, η Κέιτ Μίντλετον, μέσω του εκπροσώπου της, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες προ ημερών (1/3). «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό ισχύει μέχρι σήμερα», είπε και πρόσθεσε πως η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά και συνεχίζει μέχρι να αναρρώσει πλήρως».

Μια άλλη βασιλική πηγή, είχε προηγουμένως διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, που ακούστηκαν και από ισπανική εκπομπή, πως η Μίντλετον έπεσε σε κώμα λόγω επιπλοκών στην υγεία της. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως αλήθεια στην αναφορά ότι η Κέιτ βρισκόταν σε κώμα. Αναρρώνει στο σπίτι», τόνισε.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το επίσημο όργανο που καλύπτει τις υποθέσεις της Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, είχε ανακοινώσει προηγουμένως τον Ιανουάριο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές που θα της δοθούν.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον, στην οποία παρέπεμψε και ο εκπρόσωπος τα Κέιτ Μίντλετον.

Υπογράμμιζε δε πως «ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες». Στο τέλος του μηνύματος, η δήλωση εξέφραζε ότι η Κέιτ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσους επηρεάστηκαν από την αναβολή των βασιλικών αρραβώνων της. Η δήλωση καταλήγει: «Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά με την επέμβαση στην κοιλιά της, μια πηγή μίλησε στο Us Weekly και αποκάλυψε ότι η Κέιτ δεν σκοπεύει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επέμβαση. «Ξεκουράζεται (στο σπίτι της στο Ουίνδσορ) και έχει πολλές επισκέψεις από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά».