Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Συνάντηση μετά από καιρό - Οι θερμές αγκαλιές

 Το Botoxe στο Αιγάλεω έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του εξαιτίας του Νίκου Βέρτη, του ενός εκ των ιδιοκτητών του, και της κλαμπίστικης ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές φιλοδοξίες... της κουζίνας.

Ανάμεσα σε εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους το μαγαζί είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Ζέτα Μακρυπούλια, που απαθανατίστηκαν αγκαλιά από κάποιον θαμώνα, σε ένα ενσταντανέ που σχολιάστηκε σήμερα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο μαγαζί προσκεκλημένη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τα γενέθλιά της μαζί με τον πολύ καλό φίλο τους Θανάση Αλευρά.

Σε διπλανό τραπέζι βρίσκονταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καλεσμένος του Νίκου Βέρτη μαζί με τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας Heaven Σπύρο Σταμούλη.

Αφού χαιρετήθηκαν οι δύο πρώην σύντροφοί, οι δυο παρέες ενώθηκαν σε μία και συνέχισαν τη βραδιά τους.

Το ρώτημα βέβαια που γεννήθηκε στον δημοσιογράφο ήταν πόσο τυχαία ήταν η συνάντηση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2021. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί μόνο μία φορά από τον χωρισμό τους, στην Τεχνόπολη το 2022, πάλι παρούσης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.