Latest News

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Διαζύγιο για την Κιάρα Φεράνι: Το παθιασμένο φιλί του συζύγου της με τον τραγουδιστή Rosa Chemicak και το σοκ της επί σκηνής [Εικόνες & Βίντεο]

Σφοδρές αντιδράσεις προέκυψαν μετά από την λήξη του φετινού φεστιβάλ του Σαν Ρέμο με την υπερσυντηρητική ΜΚΟ Pro Vita, αλλά και μέλη της ίδιας της κυβέρνησης της Τζόρτζια Μελόνι, να στρέφουν τα πυρά τους κατά της διοργάνωσης, κυρίως με αφορμή το φιλί μεταξύ των Fedez και...Rosa Chemical.

Μέλη της κυβέρνησης της Τζόρτζια Μελόνι ζητούν την απόλυση του επικεφαλής του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου της Ιταλίας, που μετέδωσε το φεστιβάλ, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού προώθησε «επικίνδυνες πολιτικές, αντιπατριωτικά συναισθήματα και αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά».

Φέτος ο διαγωνισμός, που προβάλλεται από το κρατικό δίκτυο Rai, μετατράπηκε σε εστία διαμαρτυρίας για αξιωματούχους της κυβέρνησης Μελόνι, αφού ο ράπερ Fedez, στα μέσα της εμφάνισής του, έσκισε μια φωτογραφία ενός υπουργού, που είχε τραβηχτεί ενώ ήταν ντυμένος ναζί.

Εκτός όμως από τις αντιδράσεις σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως έπεσε από τα σύννεφα και η ίδια η σύζυγος του Fedez η οποία σοκαρίστηκε όταν είδε ζωντανά αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό, όταν τελείωσε το γκαλά, δεν δίστασε να τον αναζητήσει για μια κουβέντα. Δεν ξέρουμε τι είπαν μεταξύ τους, αλλά η έκφραση του Fedez τα λέει όλα.

ADVERTISEMENT

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα της εποχής, η Κιάρα Φεράνι φέρεται να εξοργίστηκε καθώς αντί να είναι αυτή στο επίκεντρο της προσοχής, ο σύζυγός της έκλεψε τη δόξα.


Λίγες ημέρες αργότερα, η Κιάρα Φεράνι παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και έγινε το επίκεντρο της προσοχής. Η Ιταλίδα influencer συνέχισε τη συνήθη ρουτίνα της, παρευρισκόμενη σε διάφορα fashion shows και προκαλώντας αίσθηση με τις εμφανίσεις της.

Μετά από αρκετές εβδομάδες φημών κατά τις οποίες κανείς από τους δύο δεν μίλησε, η Κιάρα Φεράνι και ο Fedez εμφανίστηκαν ξανά μαζί, γιορτάζοντας τα γενέθλια των παιδιών τους.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της σειράς του The Ferragnez, που πραγματοποιήθηκε στο Arco della Pace στο Μιλάνο το ζευγάρι ανέλαβε να διαψεύσει κάθε είδους κρίση με τρυφερές φωτογραφίες και δείχνοντας πόσο ερωτευμένο είναι.

Αφού απόλαυσαν ένα απίστευτο καλοκαίρι περιοδεύοντας σε διάφορες πόλεις (συμπεριλαμβανομένης της Μυκόνου), η Κιάρα και ο Fedez ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Ο Ιταλός ράπερ χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως λόγω σοβαρής αιμορραγίας που προκάλεσε δύο έλκη. Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, έφυγε από το νοσοκομείο Fatebenefratelli του Μιλάνου, δείχνοντας πολύ καλά και κρατώντας ακόμα το χέρι της συζύγου του, η οποία δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του.

Το ζευγάρι μπήκε στο νέο του υπερπολυτελές σπίτι μετά από αρκετούς μήνες ανακαίνισης. «Μετακομίσαμε επίσημα στο νέο μας σπίτι »έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Ήταν η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί σε φωτογράφιση. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα στο Allianz MiCo στο Μιλάνο. Οι φήμες συνέχισαν να στροβιλίζονται, αλλά προσπάθησαν να φορέσουν το καλύτερό τους χαμόγελο για τις κάμερες.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Fedez με τη σύζυγό του. Ο Ιταλός ράπερ μοιράστηκε μια πολύ σέξι εικόνα με την Κιάρα Φεράνι να φορά μόνο ένα nude στρινγκ μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιο τους. «Εμείς» είναι η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση.

Οι φήμες επανήλθαν και πάλι όταν το ζευγάρι δεν δημοσίευσε καμία κοινή φωτογραφία. Εδώ και εβδομάδες, η influencer μοιράζεται μόνο φωτογραφίες της, με τα παιδιά της ή με την οικογένειά της, Κάποιοι είπαν πως η απόφαση να μην εμφανίζεται με τον Fedez στα δίκτυα ήταν μια στρατηγική της εταιρείας που προσέλαβε η Κιάρα για να διαχειριστεί την κρίση στην εικόνα της. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως ήταν απόδειξη ότι ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά.

Η είδηση του χωρισμού

Χθες ήρθε το δημοσίευμα του Dagospia για να επιβεβαιώσει τις φήμες. «Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης των δυο τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε απόφαση για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν όμως εκείνη βρέθηκε σε μπελάδες, ο Fedez ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την πως τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τις δικές του επιχειρήσεις. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε και από το σπίτι» γράφει η Dagospia.