Latest News

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Κόλαση οι δρόμοι της Αττικής - Που υπάρχουν προβλήματα [χάρτης]

 
Κόλαση είναι οι δρόμοι από νωρίς το πρωί στην Αττική με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με πολύ... μεγάλη υπομονή.

Ειδικότερα χάος επικρατεί αυτήν την ώρα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό. Στην κάθοδο του Κηφισού ( ρεύμα προς Πειραιά) η κίνηση ξεκινά από την Κηφισιά και φτάνει μέχρι και τον Πειραιά. Στην άνοδο τώρα ( ρεύμα προς Λαμία) η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, στο ύψος της υπόγειας γέφυρας της λεωφόρου Αθηνών.

Την ίδια ώρα λόγω εκτέλεσης εργασιών (καθίζηση οδοστρώματος), υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αργυρουπόλεως, στο ύψος της οδού Γράμμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κύπρου, στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση τώρα

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, σε Μεσογείων και Κηφισίας για όσους κατευθύνοντα προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Αττική Οδό.

ADVERTISEMENT

Η κίνηση στην Αττική Οδό 

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30΄από Φυλής έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας. Περιφ. Υμηττού: άνω των 30΄από Παπάγου έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 15΄-20΄στην έξοδο για Αθήνα – Κέντρο.