Latest News

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Σάλος με τη στάση της απέναντι στον βασιλιά Κάρολο - Δεν θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

 Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο. Η Μέγκαν Μαρκλ, όμως, δεν θα τον ακολουθήσει...

Συγκεκριμένα, ο Χάρι πρόκειται να πετάξει από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο τις επόμενες ώρες αλλά δεν θα είναι μαζί του η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους ο Άρτσι και η Λίλιμπετ.

Τα παιδιά θα μείνουν στο Μοντεσίτο λόγω των σχολικών υποχρεώσεων και η Μαρκλ αποφάσισε να μείνει μαζί τους.

«Ο Δούκας μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες ημέρες», αναφέρουν ξένα Μέσα.

Μέγκαν Μαρκλ – Οι σχέσεις με το Παλάτι και οι κατηγορίες για ρατσισμό 

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στη δημοσιογράφο Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου κατηγόρησε το παλάτι για ρατσισμό και ψυχολογική βία εις βάρος της, έχει αφήσει εποχή.

Επίσης, η σύζυγος του Χάρι στο παρελθόν περιέγραψε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία δεν κατονόμασε, ως βάναυσα, ανειλικρινή και ένοχα για ρατσιστικά σχόλια και κατηγόρησε την Κέιτ, σύζυγο του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ότι την έκανε να κλάψει πριν από τον γάμο της.