Latest News

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο προσωπικό μήνυμά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου

 Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο βασιλιάς Κάρολος, η δεύτερη κατά σειρά μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής του με καρκίνο... λίγες ημέρες πριν.

Στο νέο μήνυμά προς τον λαό του, ο βασιλιάς Κάρολος εκφράζει ευγνωμοσύνη για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram και φέρει την υπογραφή του. Ο μονάρχης χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. «Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς Κάρολος «έσπασε» πρωτόκολλα πολλών ετών με την αποκάλυψη του καρκίνου του καθώς συνήθως τα μέλη των βασιλικών οικογενειών προτιμούν να κρατούν μυστικά τέτοιου είδους προβλήματα υγείας. Εικάζεται πως το πρόσωπο που τον παρότρυνε σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα.