Latest News

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Πριγκίπισσα Κέιτ: Αστρονομική η περιουσία της - Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησαν μετά τον θάνατο της Ελισάβετ


Η πριγκίπισσα Κέιτ μπορεί να περνά μία δύσκολη περίοδο, καθώς αναρρώνει από ένα μεγάλο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, όμως τα ξένα Μέσα δεν σταματούν να ασχολούνται... μαζί της.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο μπαίνει η περιουσία της. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπολογίζεται ότι έχει περιουσία που φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάνκα της μεγαλώνει κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που μετρά πλέον 13 χρόνια.

Ο πλούτος της προέρχεται σε μεγάλο ποσοστό από τον γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου, αλλά έχει περιουσία και από την οικογένειά της. Η πριγκίπισσα Κέιτ προέρχεται από μία ανώτερης μεσαίας τάξης οικογένεια που οφείλουν τα χρήματά τους στην αγορά των παιδικών πάρτι.

ADVERTISEMENT

Η μητέρα της, Carole Middleton, ίδρυσε μια επιτυχημένη επιχείρηση το 1987 την οποία ονόμασε Party Pieces και η οποία πουλάει προϊόντα για πάρτι. Η αξία της επιχείρησης υπολογίζεται ότι έφτανε μέχρι το 2021 τα 45 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το Party Pieces εμφάνισε κάποια προβλήματα και έτσι οι γονείς της Κέιτ έπρεπε να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες που έθεσαν την περιουσία τους υπό έλεγχο.

Πριγκίπισσα Κέιτ και πρίγκιπας Γουίλιαμ – Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησαν μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ, έλαβε ιδιωτικό εισόδημα από το δουκάτο της Κορνουάλης ύψους σχεδόν 6 εκατομμυρίων λιρών, αλλά επικρίθηκε επειδή δεν δημοσίευσε ετήσια έκθεση κατά το πρώτο έτος της θητείας του ως διάδοχος του θρόνου.