Latest News

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Νόνη Δούνια: Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Εδώ και καιρό γράφεται δεξιά και αριστερά ότι η Νόνη Δούνια, που απέτυχε στην προσπάθειά της να επανεκλεγεί στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων, θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της... Νέας Δημοκρατίας, 

Γι’ αυτό τον λόγο πολλοί έσπευσαν να αναγγείλουν την πρόωρη αποχώρησή της από το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό τα σαββατοκύριακα στο Mega.

Σήμερα λοιπόν το «Breakfast @ Star» φιλοξένησε δηλώσεις της πρώην βουλευτού, η οποία επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα.

«Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα και σίγουρα δεν είναι ανακοινώσιμο από εμένα, οπότε θα περιμένουμε. Είμαι μια πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση και φυσικά, όταν σου γίνεται, δεν αρνείσαι.
Και βεβαίως το θέλω, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω εγώ, είναι κάτι που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός. Εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο, να ευχηθούμε να πάνε όλοι καλά» είπε το τέως μοντέλο.

Και μιλώντας για την επικείμενη αποχώρησή της από τη εκπομπή, τόνισε: «Κι εγώ στενοχωριέμαι κι εκείνος (Κώστας Τσουρός) στενοχωριέται αλλά επειδή θεωρώ ότι λίγο με αγαπάει θέλει το καλύτερο για εμένα. Ουδείς αναντικατάστατος.

Όμως πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουρη για την συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο και μετά θα τα συζητήσουμε με το Κώστα και πάντα θα είμαι εκεί από την επόμενη ημέρα που θα μπορώ να είμαι εκεί».