Latest News

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Σοκ στην Άρτα: 83χρονος αυτοϊκανοποιούνταν έξω από παιδική χαρά

 Σοκ έχουν προκαλέσει όσα κατήγγειλε στις αρχές μία 45χρονη μητέρα η οποία βρισκόταν με τον 9χρονο γιο της σε παιδική χαρά επί της περιφερειακής οδού... στην Άρτα.

Όπως η ίδια ανέφερε στην αστυνομία, χθες το απόγευμα ενώ εκείνη και το παιδί της ήταν μέσα στην παιδική χαρά, είδε ένα αυτοκίνητο να παρκάρει ακριβώς απ’ έξω. Μέσα από το αμάξι κατέβηκε ο οδηγος και ούρησε στο οδόστρωμα. Στη συνεχεία ο 83χρονος δράστης με τα πόδια πήγε σε έναν θάμνο που ήταν κοντά της παιδικής χαράς και προέβη σε γενετήσια πράξη (αυνανισμό). Η μητέρα του παιδιού έβαλε τις φωνές και εκείνος τράπηκε αμέσως σε φυγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 45χρονη γυναίκα πρόλαβε και σημείωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου αναφέροντας το στις αρχές. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον 83χρονο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, κατηγορούμενος για «Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας.