Latest News

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Τι αναφέρουν τα διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη - Επικοινωνία με 6 άτομα

 Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς οι αρχές ανέκτησαν διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη που κατηγορείται για το έγκλημα και...έχει προφυλακιστεί.

Στα ανακτημένα αρχεία υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Υπενθυμίζεται πως πριν από σχεδόν 3 εβδομάδες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη.

ADVERTISEMENT

Από αυτή προέκυψαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε, ξεκίνησε μία έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και με στοιχεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, οι αστυνομικοί έχουν πάρει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη.

Στα προαναφερθέντα μηνύματα υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός τα πρόσωπα αυτά με τα οποία είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης θα κληθούν για κατάθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα κινητά τους να κατασχεθούν.