Latest News

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός 46χρονος ΕΚΑΒιτης από πτώση σε γκρεμό - Τηλεφώνησε αλλά δεν μπορούσε να δώσει ακριβή θέση

 Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γκρεμό ένας 46χρονος ΕΚΑΒιτης μετά από τροχαίο με τη μηχανή του στην περιοχή του... Προυσού Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ οδηγούσε στην επαρχιακή οδό  Προυσού – Αγρινίου, έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό. Μάλιστα μετά την πτώση του στον γκρεμό κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή θέση του.

Η σύζυγός του με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του. Ωστόσο λίγο πριν τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο θάνατός του έχει συντρίψει την οικογένεια αλλά και τους φίλους του στο ΕΚΑΒ στο Καρπενήσι. Ο 46χρονος καταγόταν από την Αβώρανη Αγρινίου και ήταν προϊστάμενος στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου, με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.