Latest News

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Δολοφονία στα Τρίκαλα: Ο 46χρονος φέρεται να ήταν ένα 24ώρο δίπλα στο πτώμα του πατέρα του


Ένα 24ωρο πριν από το μεσημέρι της Κυριακής φέρεται να αποκεφάλισε τον πατέρα του με το αλισοπρίονο ο 46χρονος από... τα Τρίκαλα. 

Η  δολοφονία του 77χρονου στα Τρίκαλα προσδιορίζεται για το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον 46χρονο κατηγορούμενο να παραμένει για ένα 24ώρο στο πλευρό του πτώματος του πατέρα τους, καθώς ενημέρωσε την αστυνομία μία ημέρα μετά.

Όπως διευκρινίζεται, οι σχέσεις πατέρα και γιου στα Τρίκαλα φέρεται να επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα και μετά το χαμό της μητέρας της οικογένειας.

Ο ίδιος κατά τη σύλληψή του ανέφερε πως είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς με τον 77χρονο πατέρα του. Παράλληλα αποκάλυψε πως το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες οπότε εικάζεται πως ο άτυχος άνδρας, ήταν νεκρός για αρκετές ώρες πριν γίνει το τηλεφώνημα στην αστυνομία το Σάββατο. Ακόμη ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας ενώ πιθανότατα ο δράστης να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η κατάστασή και των δύο το τελευταίο διάστημα αναφέρεται πως δεν ήταν καλή λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Μόλις η αστυνομία έφτασε στην οικογενειακή τους επιχείρηση βρήκαν τον 77χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 46χρονος αυτοτραυματίστηκε και βρίσκεται στο νοσοκομείο Τρικάλων με βαθύ τραύμα στον αυχένα. Η κατάστασή του φέρεται να είναι σοβαρή, ενώ μόλις σταθεροποιηθεί αναμένεται να κληθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει.