Latest News

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Σελένα Γκόμεζ: Το πριν και το μετά με δύο φωτογραφίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Είναι από τις αγαπημένες παρουσίες των social media, με εκατομμύρια fans να την ακολουθούν για την αυθεντικότητά της και τις ιστορίες... που μοιράζεται.

Η Σελένα Γκόμεζ «ξαναχτύπησε» στο Instagram… με τη γυμνή της αλήθεια και έδειξε στους followers της τις αλλαγές του σώματός της όλα αυτά τα χρόνια. Στα νέα «στόρι» που ανέβασε, η ηθοποιός και τραγουδίστρια έδειξε το σώμα της σε δύο εικόνες με διαφορά ετών. «Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι…», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της με λεοπάρ μπικίνι από το 2013, όταν ήταν 21 ετών.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι…», έγραψε δίπλα σε φωτογραφία της με λεοπάρ

Η 31χρονη πλέον σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία από την απόδρασή της στο Κάβο Σαν Λούκας του Μεξικού, πέρυσι. Η φωτογραφία έδειχνε την ηθοποιό του «Only Murders in the Building» να φορά ένα ψηλόμεσο μπικίνι.

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ», έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας.

Τον Οκτώβριο, η Γκόμεζ εξομολογήθηκε ότι δεν αισθάνεται πια εμμονή με την εικόνα του σώματός της, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μετά τη διάγνωσή της με λύκο.

Η ποπ σταρ, η οποία ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι ένιωθε ότι δεν είχε πλέον «σώμα εφήβου» κατά τη διάρκεια μιας τοποθέτησης σε περιοδικό.