Latest News

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο στο Ναύπλιο– Σε σοβαρή κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Χαμός επικράτησε έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου όταν μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν σε επεισόδια σε καταυλισμό στη Νέα Κίο Αργολίδας...το απόγευμα της Δευτέρας (4/12),

Μάλιστα, σοβαρή είναι η κατάσταση του ενός από τους δυο τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας δεχθεί σκάγια από πυροβολισμούς με καραμπίνες στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα.

Εκεί οι συγκεντρωμένοι τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί, με ένα άτομο να τραυματίζεται ελαφρά, προκαλώντας πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Αργά το απόγευμα οι γιατροί διασωλήνωσαν τον έναν πιο σοβαρά τραυματία και έκριναν επιβεβλημένη την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.