Latest News

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Μάνατζερ γνωστού τράπερ στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια

 
Νέος κύκλος συλλήψεων αναμένεται για τα επεισόδια στο Ρέντη, που είχαν σαν συνέπεια τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άντρα των ΜΑΤ, ύστερα από πλήγμα στον μηρό από ναυτική φωτοβολίδα. 

Ο 31χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο κρατικό Νίκαιας και δίνει κάθε λεπτό που περνάει μάχη για τη ζωή του.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ δεν ολοκληρώθηκε στη σύλληψη του 18χρονου οπαδού από το Ίλιον, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα και είδε τον αστυνομικό των ΜΑΤ να γονατίζει και να πέφτει, καθώς στην όλη οργάνωση της προμελετημένης επίθεσης, φέρεται να υπάρχουν και πέντε καθοδηγητές του υπόλοιπου γκρουπ των 150 ατόμων.

Αυτοί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν εκτός γηπέδου και είναι γνώριμοι στις Αρχές.

Ένας εξ αυτών, που φερόταν αρχικά πως είχε ρόλο καθοδηγητή είναι ο μάνατζερ γνωστού Έλληνα τράπερ. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό πως βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, φρόντισε να σβήσει όλες τις φωτογραφίες του από τα προφίλ του στα social media.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές βρισκόταν στο γήπεδο, έχει καταθέσει και προς το παρόν δεν φαίνεται να είχε καθοδηγητικό ρόλο.


μάνατζερ τράπερ
μάνατζερ τράπερ
μάνατζερ τράπερ

Ο 18χρονος από το Ίλιον είχε δώσει δείγμα DNA

Σε αντίθεση με τον μάνατζερ, ο 18χρονος συλληφθείς, ήταν μεταξύ των 424 ατόμων που προσήχθησαν αμέσως μετά τα αιματηρά επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη. Ήταν μάλιστα μεταξύ των ατόμων που δέχθηκε να δώσουν DNA και υπεβλήθη επίσης και στην εξέταση για πυρίτιδα.