Latest News

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου έβαλε κάμερες στις τουαλέτες – Βρέθηκε κοκαΐνη και… καλαμάκι

  Ως πελάτες μπήκαν σε κομμωτήριο σε κεντρικό δρόμο των Βριλησσίων αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία για ύπαρξη καμερών...

στις τουαλέτες.

Η «επίσκεψη» έγινε το πρωί του Σαββάτου από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων. Αφού παρουσιάστηκαν ως πελάτες, ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα και διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής, με δύο μικροσκοπικές κάμερες, στις δύο τουαλέτες του καταστήματος, έχοντας τη δυνατότητα να επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο 49χρονος κατέγραφε τις πελάτισσες και τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους την ώρα που εκείνοι πήγαιναν στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο, ενώ κατασχέθηκαν δύο κάμερες με τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας υπολογιστής, μία συσκευασία με κοκαΐνη, αναμειγμένη με παυσίπονο, και ένα χάρτινο μπλε καλαμάκι για τη χρήση αυτής.

ADVERTISEMENT

Επίσης, κλήθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να ερευνήσει το χώρο. Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.