Latest News

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

ΣΕΞ: Ενοχλούνται οι άνδρες όταν η σύντροφός τους έχει πλούσιο σεξουαλικό παρελθόν!

 Ακόμα και σήμερα οι γυναίκες εξακολουθούν να κρίνονται με βάση το πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχαν στο... παρελθόν τους.


Υπάρχει ένα βίντεο στο TikTok το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 likes και στο οποίο ο Jake Maddock, ειδικός σε θέματα σχέσεων, συμβουλεύει έναν άνδρα να χωρίσει με τη σύντροφό του, όταν εκείνη του αποκάλυψε με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το βίντεο έχει 30.000 likes - όχι προβολές, likes.
Ένας άνδρας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του απευθύνθηκε στον Maddock για να τον συμβουλέψει και του είπε ότι η 25χρονη σύντροφός του έχει κοιμηθεί με 62 διαφορετικούς άνδρες.

Ο Maddock συμβούλεψε τον άνδρα να χωρίσει τη σύντροφό του. «Θα ήταν καλύτερα να τερματίσεις αυτή τη σχέση και να ξεκινήσεις από την αρχή με κάποια άλλη, επειδή εκείνη είχε κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά αποκαλύπτοντας με πόσους άνδρες είχε κοιμηθεί στο παρελθόν».

Είπε στον άνδρα επίσης ότι η πληροφορία αυτή θα τον «βασανίζει» για πάντα αν έμενε μαζί της και αστειεύτηκε ότι εκείνος ήταν το νούμερο 63.

Ο ειδικός σε θέματα σχέσεων συμβούλευσε ότι κανείς δεν πρέπει να λέει σε κανέναν με πόσους ανθρώπους έχει κοιμηθεί πριν μπει σε μια σχέση.