Latest News

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Αγωνία για την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά

 
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και στο Χαμόγελο του Παιδιού, για την εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά... Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τις αρχές, η 34χρονη Χρυσάνθη Μουχταροπούλου, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Διαβατών την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και έκτοτε αναζητείται. 

«Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η 34χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ενώ το ύψος της είναι 1,63 μέτρα.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», αν κάποιος έχει πληροφορίες, καλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, με την «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.