Latest News

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Στη φυλακή ο παλαιοημερολογίτης ιερέας για τη σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου στη Σαλαμίνα

 



Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο ο παλαιοημερολογίτης ιερέας, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου...
στη Σαλαμίνα. 

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε στις 10 το πρωί το πρωί της Παρασκευής (1/12) ο  68χρονος, ο οποίος έφτασε γύρω στα δικαστήρια Πειραιά με χειροπέδες, φορώντας το μαύρο ράσο του και καλύπτοντας το πρόσωπο του.
Η απολογία του ολοκληρώθηκε γύρω στις 2.00 το μεσημέρι αλλά φαίνεται δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν την  προφυλάκισή του. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο 68χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι το παιδί δεν έχει κάνει σωστές περιγραφές ενώ δεν θα του έκανε κακό από τη στιγμή που το παιδί ανήκει στο συγγενικό-οικογενειακό του περιβάλλον.

Ωστόσο σύμφωνα με τη δικογραφία,  η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διαπίστωσε ότι τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη φετινή χρονιά – Ιανουάριο και Ιούνιο-, ο 68χρονος ιερέας, εκμεταλλευόμενος τη φιλία του με τον πατέρα του ανήλικου παιδιού, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Η σύλληψή του έγινε στις 23 Νοεμβρίου, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε χώρο ιερού ναού που λειτουργούσε κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.