Latest News

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

«Νέα Αριστερά»: Αποκαλυπτήρια της ΚΟ των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – live

 Αποκαλυπτήρια για το νέο σχήμα των 11 ανεξάρτητων βουλευτών, 12 ημέρες μετά την οριστική αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουν το όνομα, το σύμβολο και τα πρόσωπα της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Πρόκειται για τους Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι «Νέα Αριστερά», ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σύντομες τοποθετήσεις από τους Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιοπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ομιλία από τον Αλέξη Χαρίτση και ακολούθως συζήτηση ανάμεσα στους παρόντες βουλευτές και στελέχη των τάσεων «6 συν 6» και της «Ομπρέλας».

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ανέλαβε ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ρόλο γραμματέα θα έχει η Πέτη Πέρκα, ενώ χωρίς ρόλο θα παραμείνει η Έφη Αχτσιόγλου.