Latest News

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Φεύγει από την Ελλάδα η Βίκυ Τσοχατζοπούλου – Η πρόταση του Netflix


Στα επόμενα βήματα τα δικά της όπως και του γιου της αναφέρθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι δέχθηκε πρόταση από το... Netflix για ένα ντοκιμαντέρ.

Αναλυτικότερα,  η κ. Τσοχατζοπούλου και ο Άκης Τσοχατζόπουλος Junior αναχωρούν πικραμένοι από την Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι για να μεταβούν στη Βρετανία, όπου ο 17χρονος θα ξεκινήσει τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά.

Μάλιστα, όπως είπε, δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021, έναντι υψηλής αμοιβής.

ADVERTISEMENT

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

«Δεν θέλω να διαβάζει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ξέρει την απτή αλήθεια, την αυθεντική αλήθεια. Αυτή έχει σημασία, η οποία είναι καταγεγραμμένη και από τον πατέρα του, αλλά και χιλιοειπωμένη από εμένα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο πανεπιστήμιο που έκανε δεκτό τον 17χρονο με υποτροφία, η ίδια σημείωσε: «Είναι ένα πολύ γνωστό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη. Είναι το έκτο στον κόσμο. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να ακολουθήσει και να φοιτήσει σε αυτό. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αποτινάξει τις στάχτες του παρελθόντος από τα φτερά του και να προχωρήσει».

Απαντώντας στο αν η ίδια σκοπεύει να τον ακολουθήσει, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου είπε: «Πρώτο ο Θεός. Θα ήταν πραγματικά για εμένα ένα τεράστιο δώρο να ακολουθήσω το παιδί μου, αν και εφόσον το επιθυμεί, αλλά το πρώτο διάστημα νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο».

«Η Ελλάδα είναι ο τόπος μας. Δεν μας πλήγωσε ο τόπος. Πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν. Και συμπεριφορές. Έχει προτρέξει και έχει προνοήσει να του μιλήσει ο πατέρας του για αυτό», σημείωσε ακόμη.