Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύονται – H αναγγελία του γάμου

 
Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, όπως... όλοι γνωρίζουμε.

 Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η  ηθοποιός δεν είχαν έως τώρα επισημοποιήσει τη σχέση τους, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις και οι κοινές κοσμικές εμφανίζεις τους μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όμως,  το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας -ή του δημαρχείου, δεν ξεκαθαρίζεται. 

Η σχετική αναγγελία γάμου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φως των Σπορ, «ολυμπιακών» φρονημάτων, όπως ο ευρωβουλευτής και αναφέρει τα εξής:



«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία του γάμου.