Latest News

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ελένη Χατζίδου: «Μπούκαρε» στο Fame Story και αποκάλυψε τα πάντα για τον Παντελή Παντελίδη - Πως γράφηκε το τραγούδι «Χειρότερα» (BINTEO)

 Στο Fame Story εισέβαλε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/11) με σκοπό να τους έδωσε τις... συμβουλές της.

Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε στο Fame Story το 2005-2006 και με αφορμή την συμμετοχή της μπαίνει στην Ακαδημία για να συμβουλέψει τους καλλιτέχνες για τα πρώτα τους βήματα .

Η τραγουδίστρια συζήτησε με τους σπουδαστές και μοιράστηκε μαζί τους, με τη χαρακτηριστική αμεσότητά της, ιστορίες για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους, αλλά και πώς γράφτηκε το τραγούδι «Χειρότερα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

«Δεν είναι όλα ρόδινα. Ήμουν ένα αουτσάιντερ. Έμεινα στην Ακαδημία για 4 Llive και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να άνω δισκογραφία. Δεν είμαι έμφυτο ταλέντο. Δούλεψα πάρα πολύ γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη λέγοντας ότι: «Έχοντας δουλέψει, έρχεται στον δρόμο μου ο Παντελής Παντελίδης. Ήρθε μια φίλη μου και μου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει ένα live στο Νέο Ηράκλειο σε ένα μαγαζί 250 ατόμων και ψάχνει τραγουδίστρια»

Πρόσθεσε επίσης η Ελένη Χατζίδου: «12 η ώρα το μαγαζί δεν είχε κανέναν. Λέω “άπατοι θα πάνε”. Και 1 η ώρα δεν είχαμε πού να τους βάλουμε. “Ποιος είσαι; Τι είσαι εσύ;” του λέω και από τότε τον χάζευα και πώς μου κόβει και του είπα να μου γράψει ένα τραγούδι»

«Πέρασαν οι μέρες, τίποτα αυτός. Λέω “πάει με ξέχασε”. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μου το έγραψε και άρχισε να μου το παίζει. Με το που τελειώνει του λέω “τι λες ρε;”. Μου λέει “εσύ όταν χώρισες με τον άλλον, όταν τον είδες με την άλλη, τι είπες; “δεν πειράζει παιδιά μου, στην ευχή της Παναγίας;».