Latest News

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ηλίας Βρεττός: Είχε τροχαίο με τη μηχανή του στη Γλυφάδα - «Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος...»! (EIKONA)

 Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε πως είχε τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ... της Παρασκευής. 

Ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος, με εμφανείς ζημιές, γράφοντας στη λεζάντα του «Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά… όσο για τη μηχανή… πάει!».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο και δεν έχει διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, όμως σε νεότερη ανάρτησή του έγραψε περισσότερες λεπτομέρειες. 

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

«Αν δεν φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει... Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!», έγραψε ακόμη.

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής
Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, για το οποίο ο ίδιος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του, πως τότε έζησε από θαύμα.