Latest News

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξαλλη με τον Στάθη Σχίζα - «Δεν μπορώ να εξισώσω μια σχέση με έναν γάμο»

 Ο Στάθης Σχίζας, του οποίου το όνομα συζητιέται έντονα σε σχέση με μια ενδεχόμενη «επιστροφή» στο «Survivor», έκανε πριν από μερικές ημέρες μια δήλωση στις κάμερες που ενόχλησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου...

Σύμφωνα με αυτή, η σχέση που διατηρούσε με την influencer ήταν πιο έντονη από αυτήν είχε με τον πρώην άνδρα της Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Είναι τελείως άστοχο γιατί δεν μπορώ να εξισώσω με μια σχέση, όποια σχέση και να ήταν αυτή, όσο και να κράτησε, με έναν γάμο. Αισθάνθηκα αμήχανα γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου χωρίς να το θέλω» απάντησε σε ρωτήσεις δημοσιογράφων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω δύο ανθρώπους να έρχονται σε αντιπαράθεση, ειδικά δύο πρώην μου. Διαφωνώ εννοείται. Με τον Αριστομένη μίλησα γιατί έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία και είμαστε πλέον πολύ δεμένοι σαν άνθρωποι. Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια αλλά την βρίσκω άστοχη δήλωση».

Για την ιστορία ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star» μετά από μια συζήτηση που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο, η οποία, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, του αποκάλυψε ότι η σύντροφός του «νυχτοπερπατούσε».

Κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, το ζευγάρι έμεινε μαζί για λίγους μήνες και μετά χώρισε, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram από το νέο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας.