Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Συγκινητική επανένωση του Λουίς Ντίαζ με τον πατέρα του που είχε απαχθεί (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Ο Κολομβιανός άσσος της Λίβερπουλ, Λούις Ντίαζ, επανενώθηκε με τον πατέρα του που αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς οι οποίοι τον κράτησαν όμηρο για 12 ημέρες. Πατέρας και γιός αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά μετά το περιστατικό και ξέσπασαν... σε κλάματα.

Οι γονείς του 24χρονου άσσου είχαν απηχηθεί όμως οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την μητέρα του, με τον ίδιο τον παίκτη να απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας του προκειμένου να βρίσκεται με τους δικούς του ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Με δική του πρωτοβουλία όμως, επέστρεψε στην Αγγλία και αγωνίστηκε στον αγώνα απέναντι στην Λούτον (05/11) σκοράροντας μάλιστα και το γκολ που χάρισε στην Λίβερπουλ τον βαθμό της ισοπαλίας. Έπειτα στράφηκε προς τις κάμερες και έδειξε το μπλουζάκι που φορούσε κάτω από την φανέλα της ομάδας, το οποίο έγραφε: «Ελευθερία για τον μπαμπά».

Οι προσπάθειες της αστυνομίας και του στρατού της Κολομβίας ήταν σημαντικές, κι έτσι μετά από έρευνες και διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, ο πατέρας του Λούις Ντίαζ αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος ο παίκτης βρέθηκε στην Κολομβία λόγω της διακοπή των πρωταθλημάτων για τους επερχόμενους αγώνες εθνικών ομάδων, και φυσικά έσπευσε να συναντήσει και να αγκαλιάσει τον πατέρα του.

Τις συγκινητικές φωτογραφίες από την συνάντησή τους δημοσίευσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας όπως επίσης και ο επίσημος λογαριασμός της Λίβερπουλ.

«Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσοοοο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!», δημοσίευσε το FCF στον λογαριασμό X της εθνικής ομάδας.