Latest News

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά - Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

 Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Γιούλικα Σκαφιδά, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο... της μωρό.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο έχει δίπλα της στο μαιευτήριο απολαμβάνοντας τις πρώτες τους στιγμές.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο, τη βλέπουμε να κρατά στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού της.


Μια ανάρτηση η οποία ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η ηθοποιός από την αρχή της πορείας της, δεν απασχόλησε ποτέ με λεπτομέρειες της προσωπική της ζωής.

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά

Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ

Δύο μήνες πριν γίνει μητέρα, η Γιούλικα Σκαφιδά είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και είχε μιλήσει για την στιγμή που ξεκίνησε να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί.

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα.

Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί», είχε απαντήσει η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έτοιμη για το ταξίδι της μητρότητας και τις στιγμές με την κόρη της.