Latest News

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Εύη Βατίδου: «Η μηχανή δεν έπεσε λόγω οδοστρώματος» - Τι λέει ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή


Μία τελείως διαφορετική εκδοχή για το πώς έγινε το περιστατικό με την Εύη Βατίδου  στη Γλυφάδα...δίνει ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή Ζαννής Σιδέρης  διαψεύδοντας μάλιστα τα περί «κρυμμένης» ή «κλεμμένης» μηχανής.

«Η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη, δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης. Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή -δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων- η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κ. Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή», είπε στο MEGA το πρωί της Τρίτης (14/11).

«Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση και αντέδρασε άσχημα»

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή πρόσθεσε: «Παρουσιάζεται μία κατάσταση με δύο ανθρώπους σαν να μην έχουν σώας τας φρένας που αρχίζουν και χτυπούν αυτοκίνητο. Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση και αντέδρασε άσχημα. Ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε να πάει προς το σπίτι του και όχι σε κάποια ερημιά όπως ακούστηκε από την άλλη πλευρά, ούτε ήταν ο μοτοσικλετιστής μόνος του όπως υπονοείται από την άλλη πλευρά και η κ. Βατίδου στην ουσία καταδίωξε το αυτοκίνητο», ανέφερε ο κ. Σιδέρης.

«Προσπάθησε να φύγει η κ. Βατίδου από το συμβάν και δεν μπόρεσε γιατί κόλλησε το αμάξι»

«Φτάνουμε στο συμβάν που ήταν κοντά στο σπίτι του ζεύγους. Δεν έσπασε καθρέφτη ο πελάτης μου. Δεν την έβρισε την κ. Βατίδου ο πελάτης μου. Αντέδρασε άσχημα λόγω της σύστασης. Η κ. Βατίδου χτύπησε τη μοτοσικλέτα και το όχημα ανετράπη και έπεσαν και οι δύο. Και από την πτώση έσπασε χέρι, πόδι και πλευρό. Προσπάθησε να φύγει η κ. Βατίδου από το συμβάν και δεν μπόρεσε γιατί κόλλησε το αμάξι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου κατηγορείται ότι κυνήγησε και εμβόλισε μία μηχανή τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας μία γυναίκα, περιστατικό για το οποίο αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η ίδια απέδωσε την ποινική της εμπλοκή σε προσπάθεια των αντίδικων της να κατασκευάσουν την ιστορία για να αξιώσουν αποζημίωση από τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι και ο συνήγορος υπεράσπισής της.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του μετά την απολογία της πρώην συζύγου του ισχυρίστηκε ότι η μηχανή δεν βρέθηκε, πιθανολογώντας ότι ίσως ήταν κλεμμένη.