Latest News

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Επικός διάλογος Τζίμα-Πρετεντέρη στον αέρα του δελτίου – «Εμείς δεν είπαμε κάτι τέτοιο, μάλλον έβλεπες άλλο κανάλι – «Το ουίσκι φταίει, το ουίσκι»

Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης, ως γνωστόν, έχουν αρκετές έντονες στιγμές κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων... του MEGA.

Μία τέτοια στιγμή υπήρξε και στο σημερινό κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Ο Γιάννης Πρετεντέρης βρισκόταν στο «Κέντρο Πολιτισμού (Ελληνικός Κόσμος)» για να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου ο Πρετεντέρης αναφέρει ότι ήταν όλοι εκεί. Και ο Κώστας Καραμανλής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε τόσα μέλη του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με χειροκρότημα. “Α, μάλιστα” σχολιάζει η Ράνια Τζίμα για να απαντήσει ο Πρετεντέρης “βεβαίως ακούω με πολύ επιφύλαξη αυτά που άκουγα προηγουμένως ότι έσπασε ο πάγος για Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Στο σημείο εκείνο η Ράνια Τζίμα φαίνεται να ενοχλήθηκε και απάντησε στον Γιάννη Πρετεντέρη ότι στο δελτίο του MEGA δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, “Μάλλον έβλεπες κάποιο άλλο κανάλι” θα του πει χαρακτηριστικά για να απαντήσει ο Πρετεντέρης ότι φταίει το ουίσκι.