Latest News

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Μήνυση στον Τζέιμι Φοξ για σεξουαλική επίθεση σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

 Για σεξουαλική επίθεση  κατηγορείται ο Τζέιμι Φοξ σε μία γυναίκα, σε μαγαζί της Νέας Υόρκης...το 2015 

Σύμφωνα με την μήνυση, η γυναίκα - που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της - ο Τζέιμι Φοξ, βρισκόταν τον Αύγουστο του 2015 στο Catch NYC & Roof,  όταν έφτασε και εκείνη εκεί γύρω στις 11 το βράδυ.

Η γυναίκα λίγη ώρα αργότερα με τη φίλη της, όπως ισχυρίζεται, ζήτησαν από τον ηθοποιό να βγουν μια φωτογραφία και οι τρεις μαζί, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, ο Τζέιμι Φοξ φαινόταν μεθυσμένος και της απάντησε: «Σίγουρα, μωρό μου, τα πάντα για σένα». Αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Φοξ της είπε ότι είχε «σώμα σούπερ μοντέλου» και μύριζε «τόσο ωραία».

Στη συνέχεια η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι την τράβηξε από το χέρι στην πίσω περιοχή της ταράτσας, και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα

Καταγγέλλει μάλιστα πως έβαλε και τα δύο χέρια στη μέση της και στη συνέχεια τα μετακίνησε κάτω από το μπλουζάκι της, για να αγγίξει το στήθος της.

Η γυναίκα ανέφερε ότι υπήρχαν αρκετά άτομα - μεταξύ των οποίων και κάποιοι φρουροί ασφαλείας - που ήταν μάρτυρες των όσων διαδραματίζονταν, αλλά απλώς απομακρύνθηκαν, παρόλο που την είδαν να προσπαθεί να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, ο Φοξ φέρεται να έβαλε τα χέρια του στο παντελόνι της, κακοποιώντας την σεξουαλικά, ενώ όλα σταμάτησαν όταν η φίλη της αντιλήφθηκε τι συνέβη.

Η ενάγουσα μηνύει τόσο τον Φοξ όσο και το εστιατόριο, ζητώντας αποζημίωση, ισχυριζόμενη ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη και υπέστη συναισθηματική οδύνη ως αποτέλεσμα της «σεξουαλικής επίθεσης, κακοποίησης, επίθεσης και ξυλοδαρμού».

Ο νόμος της Νέας Υόρκης για τους ενήλικες επιζώντες - ο οποίος επιτρέπει στα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικών αδικημάτων, στα οποία έχει παρέλθει η προθεσμία παραγραφής, να καταθέσουν αγωγές - ισχύει μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.