Latest News

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Κάτια Νικολαΐδου: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον χαμό της - Πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού;

 Απέραντη θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα - και όχι μόνο - προκάλεσε χθες η είδηση του θανάτου της Κάτια Νικολαΐδου...

Η κηδεία της  αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/11. Άγνωστη παραμένει ακόμα η τοποθεσία και η ώρα καθώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα διαδικαστικά.





Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Εδώ και πολλά χρόνια έδινε μάχη με την ανίατη νόσο, μία μάχη για την οποία μιλούσε κατά καιρούς και στις συνεντεύξεις της.

Από χθες, αρκετοί φίλοι της και συνεργάτες, θέλησαν να που το δικό τους αντίο, μέσω αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tην είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον αδερφό της Τάκη, μέσω ενός ιδιαίτερα συγκινητικού μηνύματος.

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!!! Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως…Άγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο…κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο !!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου !!! Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε !!! Σε λατρεύω άγγελέ μου!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός της.

Έπειτα και ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, είναι κάποια από τα άτομα που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη συνάδερφο και φίλη τους, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι πλέον δεν είναι κοντά τους.

«Κατιούλα μου...Δεν μπορώ να το πιστέψω...θα μας λείψεις πολύ κοριτσάκι μου...», έγραψε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ από την άλλη, αποχαιρέτησε την Κάτια Νικολαΐδου λέγοντας, «αντίο αγαπημένη μου φίλη! Μάθαμε το τραγικό νέο μόλις, τελείωσε η παράσταση. Ένα μεγάλο γιατί.....βαραίνει την ψυχή μας. Τόσα χειμερινά μπάνια μαζί, τόσα γέλια και τώρα σιωπή.... Κάτια μου καλό ταξίδι...Πόσο θα μας λείπεις.....».

Στη συνέχεια πολλά άτομα, και από τον χώρο της τηλεόρασης, συγκλονισμένα από την είδηση του θανάτου της, έστειλαν με τον ίδιο τρόπο το δικό τους αντίο.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «Όχι ρε γαμώτο νέος άνθρωπος».

Μπέσσυ Μάλφα, ηθοποιός με την οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν η Κάτια Νικολαΐδου, ανέβασε μία μαύρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram ως ένδειξη πένθους για την ηθοποιό, με πολλούς να στέλνουν συλλυπητήριά μέσω των σχολίων τους.

Καλό ταξίδι στην ηθοποιό μεταξύ άλλων όμως είπαν και η Καίτη Φίνου με την Σάντρα Βουτσά, επίσης μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, με την τελευταία να επιλέγει μία φωτογραφία της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.