Latest News

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο 63χρονος εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του στη Βούλα - Τι γράφει το σημείωμα στην πρώην σύζυγό του



 Νεκρός εντοπίστηκε ένας 63χρονος Ελληνοσύρος εφοπλιστής, μέσα στο σπίτι του, στη Βούλα... το απόγευμα της Πέμπτης 2/11.

Ο εφοπλιστής που, όλα δείχνουν πως έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, φέρεται να άφησε μήνυμα στην σύζυγό του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Το σημείωμα τείνει να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο εφοπλιστής φέρεται να έγραψε μεταξύ άλλων: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα. Συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω».


ADVERTISEMENT

Πρόκειται για τον Ιμάντ Ζέιν που εντοπίστηκε νεκρός σε ημιυπόγειο χώρο της μονοκατοικίας στη Βούλα. Μαζί με τα αδέρφια του έχουν την ναυτιλιακή εταιρεία NAFTOMAR.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος βρισκόταν στον ημιυπόγειο χώρο της μονοκατοικίας όταν αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα. Στο χώρο αυτό ήταν το γυμναστήριο του σπιτιού.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι την ώρα του πυροβολισμού στον επάνω όροφο του σπιτιού ήταν η σύζυγός του, ενώ στη μονοκατοικία βρισκόταν και ο φρουρός του 63χρονου εφοπλιστή, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Ο εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν, η Naftomar και η εξέλιξή της σε μεγάλο παίκτη στη ναυτιλία.

Ο Ιμάντ Ζέιν, ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της ναυτιλίας. Δραστηριοποιήθηκε μέσω της εταιρείας Νaftomar Shipping and Τrading Co, που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Ζέιν, στον Ιμάντ Ζέιν και στα αδέλφια του.

Από την ίδρυσή της στη Βηρυτό του Λιβάνου το 1972 ως εμπορικός οίκος, με επίκεντρο τη διανομή πετρελαιοειδών στην περιοχή της Μεσογείου, η NAFTOMAR αναδείχθηκε σε σημαντικό παίκτη στον τομέα του υγραερίου.

Λίγα χρόνια μετά την πρώτη της συναλλαγή το 1976, εκμεταλλευόμενη τις τεράστιες δυνατότητες της αγοράς υγραερίου, η εταιρεία άνοιξε γραφείο ναύλωσης και διαχείρισης πλοίων στον Πειραιά.

Ταυτόχρονα, άνοιξε γραφείο στο Παρίσι με την επωνυμία CHEMIGAZ SARL, συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρείες πετρελαιοειδών, ναυλομεσίτες και επεκτεινόμενη στην αγορά υγραερίου.

Το 1991, η διεύθυνση της επιχείρησης NAFTOMAR μεταφέρθηκε στη Βούλα, σε ένα μοντέρνο κτίριο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «παρά τις πρώιμες εμπορικές δυσκολίες με ναυλωμένα πλοία, το 1977 η εμπορία υγραερίου και οι πλοιοκτήτες ενώθηκαν» και έγινε η απόκτηση του πρώτου πλοίου της εταιρείας με 4.000 m3 LPG/C Gaz Unity.