Latest News

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άσκησε έφεση μετά την ποινή κάθειρξης 5 ετών

O Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων... Θεσσαλονίκης. 

Ο πρώην συμπαρουσιαστής στο Ράδιο Αρβύλα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, με αναστολή, για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, μέσω του διαδικτύου.

Οι δικηγόροι του πρώην παρουσιαστή, σε δήλωσή τους,  σημειώνουν ότι η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης είναι «σεβαστή», αλλά αναφέρουν πως αναμένεται «με μεγάλο ενδιαφέρον η αιτιολογία της από την οποία θα φανεί πού στηρίχτηκε το δικαστήριο για να διαπιστώσει την ύπαρξη σκοπού βλάβης» και εκφράζουν την προσδοκία τους ότι με τα δεδομένα στοιχεία που προέκυψαν από την δίκη η αποδιδόμενη κατηγορία στον Στάθη Παναγιωτόπουλο θα ξαναλάβει στο Εφετείο «τον ορθό νομικό χαρακτηρισμό της», δηλαδή αυτόν του πλημμελήματος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

«Με την απόφαση που εξεδόθη από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 το δικαστήριο κρίνοντας τις εφέσεις που είχαν ασκηθεί κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης του Τριμελούς Πλημ/κειου Θες/νίκης, τόσο από τον κατηγορούμενο εντολέα μας Ευστάθιο Παναγιωτόπουλο όσο και από τον Εισαγγελέα, έκρινε ότι η πράξη η οποία του αποδίδεται είναι κακουργηματικής μορφής».