Latest News

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Φρίκη με την υπόθεση κακοποίησης ΑμεΑ στο Κερατσίνι: «Αν δεν το κάνεις, δεν παίρνεις λεφτά»!


Περισσότερα από 550 βίντεο βασανισμού. Σχεδόν 23.000 θεατές της φρίκης. Συνδρομές έως και 150 ευρώ για την πρόσβαση στη ζωντανή... διαδικτυακή διαπόμπευση.

Πρόκειται για μερικούς από τους τρομακτικούς αριθμούς που αποτυπώνουν τον εφιάλτη που ζούσαν καθημερινά στα χέρια ενός 42χρονου άνδρα στο Κερατσίνι μία γυναίκα 21 ετών και ένας 25χρονος, αμφότεροι με νοητική στέρηση.

Κάθε λογής κακοποίηση, σωματική και λεκτική, είχε μετατραπεί σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι για τον 42χρονο, που, αναζητώντας επιπλέον θεάσεις και διαδικτυακούς συνδρομητές, βασάνιζε καθημερινά live τα δύο θύματά του στο κολαστήριο της οδού Παύλου Φύσσα. Η σοκαριστική δράση έλαβε τέλος τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από μια ακόμα φρικιαστική ζωντανή μετάδοση. Είχε προηγηθεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα-καταγγελία στις Αρχές.

«Πονάω», αναφωνούσε σε ένα από τα βίντεο της φρίκης, μη μπορώντας να αντέξει τους πόνους από τα χτυπήματα του 42χρονου. «Πέσε στα γόνατα σα ννα προσκυνάς. Θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μη θες», της απάντησε ο βασανιστής, προσθέτοντας: «Αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

Το περιεχόμενο όλων των βιντεσκοπημένων μεταδόσεων προκαλεί αποστροφή. Σε ένα από αυτά ο 42χρονος την εξαναγκάζει να ξυρίσει τα φρύδια της και το κεφάλι, σε ένα άλλο χτυπάει τα θύματά του με taser, ενώ σε κάποιο από τα live video, θέλοντας να εξευτελίσει τον 25χρονο, βάζει το κεφάλι του μέσα σε λεκάνη τουαλέτας. «Δώσ’ του, ρίξ’ του, μπράβο», φωνάζει σε μια εγγραφή ο 42χρονος που έχει αναλάβει το ρόλο διαιτητή, βάζοντας τα δύο θύματά του να παλέψουν. Η νεαρή κοπέλα που ήταν ημίγυμνη ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν τη διακοπή της μετάδοσης, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, εξύβριση, μαστροπεία, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.