Latest News

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Στη φυλακή ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι - Βασάνιζε ΑΜΕΑ σε live μετάδοση


Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση... στο διαδίκτυο.

Στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο ίδιο ισχυρίστηκε,  ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή τους.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 42χρονος, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων, εκμεταλλευόμενος αναπηρία τους.

Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά συνιστούσε, μεταξύ άλλων, συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), αλλά και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη στιγμή που 42χρονος youtuber κάνει ηλεκτροσόκ σε κορίτσι με νοητική υστέρηση, μέσα σε διαμέρισμα, δημομοσίευσε το iΕidiseis.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «από τις 18 Οκτωβρίου 2023 έως και την 1 Νοεμβρίου 2023 ο 42χρονος προέβη κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής ενέργειας (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών με εξασθενημένοι τη διάνοια (ενός άντρα και μίας γυναίκας) και τη μετάδοση των πράξεων σε πραγματικό χρόνο στο Youtube».

Ο 42χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη στο Κερατσίνι, ενώ οι Αρχές αναζητούν δομή για να φιλοξενηθούν τα θύματά του.

Στο ίδιο διαμέρισμα όπου βιντεοσκοπούνταν και μεταδίδονταν όλα τα παραπάνω έδινε διαρκώς το παρών και άλλος γνωστός Youtuber και Tik Toker, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας.