Latest News

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Γαία Μερκούρη: 4 μήνες single - «Πού πήγαν όλα τα "hot" αγόρια;» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος δεν είναι πια ζευγάρι. Η είδηση του χωρισμού είχε διαρρεύσει από τα τέλη του καλοκαιριού, όταν οι followers των δύο πρώην ερωτευμένων παρατήρησαν ότι, αντί για κοινές φωτογραφίες τους από τις παραλίες της Άνδρου, οι δυο τους ανέβαζαν ενσταντανέ με φίλους από τις εξορμήσεις τους... στα νησιά.

Έτσι, αθόρυβα, το ζευγάρι που μας απασχόλησε τα προηγούμενα 2 χρόνια -μάλιστα κάποιοι μίλησαν για επικείμενο γάμο με τις ευλογίες της Ελένης Μενεγάκη- τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους. Η Γαία ειδικότερα, υπό την καθοδήγηση της Έλενας Χριστοπούλου, άνοιξε τα φτερά της στο modelling και ήδη έχει πάρει μέρος σε σημαντικές καμπάνιες.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι κανείς από τους δύο δεν κατέβασε τις φωτογραφίες του «πρώην» που σημαίνει ότι οι σχέσεις ανάμεσά τους παραμένουν καλές.

Και ενώ πολύς ντόρος έγινε για την αντικαταστάτρια της Γαίας Μερκούρη στο πλευρό του Άγγελου, η νεαρή καλλονή, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, όπως αποδεικνύεται από το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

«Έχω 4 μήνες που είμαι single. Πού πήγαν όλα τα "hot" αγόρια; Μου είχαν πει ότι θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι ελκυστικοί singles και απ' όσo μπορώ να πω, είμαι η πιο εμφανίσιμη εδώ πέρα» ακούγεται να λέει στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε βίντεο που ανέβασε η Γαία Μερκούρη στο Tik Tok: