Latest News

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στο Βόλο: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή του το βρέφος (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε 54χρονο στον Βόλο σκοτώνοντας το τεσσάρων μηνών βρέφος που κρατούσε...

στην αγκαλιά του.

Αναλυτικότερα,  η απόφαση έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Νίκο Παπαπέτρο, ο μοτοσικλετιστής δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος.

ADVERTISEMENT

Επίσης, υποστήριξε ότι ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Κηδεύτηκε με τα αγαπημένα του λούτρινα το άτυχο βρέφος

Σήμερα έγινε η κηδεία του άτυχου βρέφους, με την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, να πενθεί τον άδικο χαμό του.

Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επειδή το κοριτσάκι ήταν αβάπτιστο, διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του και δεν έγινε κανονική κηδεία.

Το βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια, ενώ οι γονείς της τοποθέτησαν και μία λούτρινη καρδιά.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

Στα πλάνα παρουσιάζεται η στιγμή που η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρασέρνει το νεογέννητο, το οποίο κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του.

Στις εικόνες φαίνεται ο 54χρονος άνδρας να βρίσκεται στη μέση του δρόμου την ώρα που περνάει η μηχανή με μια ταχύτητα - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - μεταξύ 45 και 55 χιλιόμετρων/ώρα.


 


 Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος βρήκε ακαριαίο θάνατο από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.