Latest News

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Πόθεν Έσχες: Τι λέει ο Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα

Διευκρινήσεις  για τα 122 ακίνητα που δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του, έδωσε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης....
Στο Πόθεν Έσχες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη φιλοξενούνται για άλλη μία χρονιά 122 ακίνητα, για τα οποία έδωσε εκ νέου... διευκρινήσεις.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε και φέτος ότι οι περισσότερες εγγραφές αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός εξηγεί: «Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων ‘’Πόθεν Έσχες’’ επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή. Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».