Latest News

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (Οριστική διακοπή): Σάλος στα social media με τον γιατρό στο ντέρμπι


 
Σάλος έχει προκληθεί από την στάση του γιατρού που εξέταση του Χουανκάρ μετά τον τραυματισμό του από κροτίδα στο ντέρμπι των αιωνίων στο... «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες του γιατρού παρέα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και καταγγελίες ότι έχει βραβευθεί στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές για την αμεροληψία του.

Ο γιατρός του αγώνα Χρήστος Γώγος έχει βραβευθεί από το σύλλογο βετεράνων του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως ο εν λόγω γιατρός δεν υπογράφει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο βληθείς με καπνογόνο Χουανκάρ, ο οποίος έχει απωλέσει την ακοή του.

Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε και για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του».


Μόνο που ο Χρήστο Γώγος όπως αποδεικνύεται από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media είναι βαμμένος οπαδός του Παναθηναϊκού!!!

dddd



Goggooos1


Οριστικά  διεκόπη το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τον τραυματισμό – από κροτίδα – του Χουανκάρ το βράδυ της Κυριακής.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε από κροτίδα που έπεσε στο 50ο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης.

Η κροτίδα έπεσε στο χώρο όπου έκαναν ζέσταμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά το γκολ του Καμαρά στο 48ο λεπτό.

Ο Χουανκάρ τελικά αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. 

Λίγο αργότερα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας, αλλά και κάποιους συνεργάτες του.

Για περίπου 25 λεπτά με μισή ώρα παρέμειναν στο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι», πριν κατευθυνθούν και αυτοί στα αποδυτήρια, όπου συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το ματς.

Ο Παναθηναϊκός ζητούσε να εφαρμοστεί ο κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη από ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων και οριστικής διακοπής του αγώνα, προβλέπεται μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η διαιτησία ζήτησε από τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχιστεί το ματς. Ωστόσο, την οδηγία ακολούθησαν μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Χουανκάρ να έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ωστόσο ο παίκτης παρέμενε στα αποδυτήρια καθώς ο γιατρός δεν υπέγραφε για την κατάστασή του παρότι ο Χουανκάρ είχε απώλεια ακοής.

Σύμφωνα με το κανάλι της Cosmote, που μετέδιδε το ντέρμπι, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο διαιτητής έκανε γνωστό «πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του και θα έπρεπε να συνεχιστεί το ματς» κι ότι «αν ο Παναθηναϊκός επιμένει να μην βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο αυτό είναι δικό του θέμα.»

Μέχρι τη στιγμή της διακοπής στο 50ο λεπτό, το σκορ ήταν ισόπαλο με γκολ του Βαγιαννίδη για τον Παναθηναϊκό στο 28ο λεπτό και ακολούθως του Καμαρά στο 48ο για τον Ολυμπιακό.