Latest News

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

«I'm a celebrity get me out of here»: Τα εξωφρενικά ποσά και οι πρώτες αποχωρήσεις


Το «I'm a celebrity get me out of here» με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα έκανε πρεμιέρα, χθες, στον ΣΚΑΪ και φαίνεται ότι κέρδισε ένα μέρος... των τηλεθεατών. 

Οι 14 celebrities, που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, ξεκίνησαν με όρεξη... για καβγάδες και εντάσεις κι έτσι τα επόμενα επεισόδια θα έχουν ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον, όμως, έχουν και τα χρήματα που παίρνουν. Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψαν τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν τρεις από τους επωνύμους που συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια παίρνει 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα, η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ, ενώ με τα ίδια χρήματα έχει συμφωνήσει και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος εισβάλλει σύντομα στο παιχνίδι.

«I’m a celebrity get me out of here» – Η πρώτη αποχώρηση

Η πρώτη αποχώρηση από το I’ m a celebrity… Get me out of here! θα πραγματοποιηθεί απόψε και ένας παίκτης θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ζούγκλα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Νίκος Αναδιώτης, Νίκος Βαμβακούλας, Σταμάτης Γαρδέλης, Στέλλα Γεωργιάδου, Αγγελική Ηλιάδη, Μαρία Καλάβρια, Πάνος Καλίδης, Ιωάννα Λίλη, Ραχήλ Μακρή, Τάσος Ξιαρχό, Γιώργος Χειμωνέτος, Bo, Emilia Vodos, θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, ο παίκτης που θα φύγει απόψε είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ωστόσο, αναμένεται και μία οικειοθελής αποχώρηση που φημολογείται ότι θα είναι της Δήμητρας Αλεξανδράκη.